Volleybalvereniging Aetos Arnhem en Fleetronics

Met groot enthousiasme kondigen we vandaag aan dat FLEETRONICS de trotse sponsor wordt van een fantastische volleybalvereniging AETOS Arnhem. We zijn verheugd om deze nieuwe samenwerking aan te gaan en onze betrokkenheid bij de volleybalgemeenschap te versterken.

Bij FLEETRONICS geloven we sterk in de kracht van sport en gemeenschap. Door deze volleybalvereniging te sponsoren, onderstrepen we ons engagement om lokale sportinitiatieven te ondersteunen en sporters te helpen hun passie voor volleybal te vervullen.

Deze samenwerking zal ons in staat stellen om deze vereniging te ondersteunen bij het verbeteren van hun trainingsfaciliteiten, het aanschaffen van nieuwe uitrusting en het bevorderen van jeugdprogramma’s. We kijken er naar uit om samen met hen te groeien en successen te vieren op en buiten het volleybalveld.

We willen de volleybalvereniging AETOS bedanken voor het vertrouwen in FLEETRONICS als sponsor. Samen zullen we opwindende kansen creëren en de passie voor volleybal in onze gemeenschap verder verspreiden.

Houd ons in de gaten voor opwindende updates en evenementen die we samen met de volleybalvereniging zullen organiseren. We zijn vastbesloten om samen met hen geweldige prestaties te bereiken.

Bij FLEETRONICS kijken we er naar uit om deze nieuwe partnerschap te vieren en samen met de volleybalvereniging te werken aan een succesvolle en sportieve toekomst. Samen zijn we klaar voor een geweldig volleybalseizoen!

Gooo AETOS 🏐

Voor meer informatie over AETOS, bezoek dan www.aetos.nl